português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
GUIES GASTRONOMIQUES []
References found:
177   [Refine the search]
Showing:
1 .. 20   in format [Default]
page 1 of 9
go to page                      


1 / 177
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Empordà gastronòmic



Número 1 (desembre 2016)-
Palamós : Revista del Baix Empordà, 2016-
Il. ; 30 cm. Trimestral.
Emès per : Revista del Baix Empordà. També disponible en versió electrònica. Descripció basada en: Número 1 (desembre 2016).


Matèries: Premsa comarcal ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Baix Empordà ; Alt Empordà
Accés: https://revistabaixemporda.cat/hemeroteca/
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 177
select
print

Bookmark and Share
La Guia gastronòmica : Sant Feliu de Guíxols : Castell-Platja d'Aro- S'Agaró : Santa Cristina d'Aro : Llagostera



[S.l.] : [s.n.], 2004
[60] p. : il. col. ; 19 cm



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Vall d'Aro ; Sant Feliu de Guíxols ; Castell-Platja d'Aro ; Agaró, s' - Castell-Platja d'Aro ; Santa Cristina d'Aro ; Llagostera
Cronologia:2004
Localització: B. Mercè Rodoreda (Castell-Platja d'Aro); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 177
select
print

Bookmark and Share
La Cuina de les Terres de l'Ebre: receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta / M. Carme Queralt Tomás
Queralt i Tomàs, M. Carme


5a ed.
Valls : Cossetània, 2023
160 p. ; 16 cm (Escudella, 17) 
ISBN 9788413562551

Aquest llibre no vol ser només un receptari, sinó el reflex del fet que la cuina tradicional de les Terres de l'Ebre forma part de la identitat del territori. Perquè la cuina d'un territori és també la seva història; ens parla de la gent i de les seves formes de vida; fins i tot ens parla de la seva manera de viure i de celebrar la festa.



Matèries: Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Terres de l'Ebre ; Baix Ebre ; Montsià ; Terra Alta
Cronologia:[0000 - 2023]


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 177
select
print

Bookmark and Share
Els 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l'Hospitalet / redacció: Ivan Puig ; coordinació editorial; Mariano Martínez
Puig, Ivan


El Prat de Llobregat : Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Hospitalet, 2020
121 p. : il. col. ; 23 cm
ISBN 9788409172207



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Baix Llobregat ; Hospitalet de Llobregat, l'
Cronologia:2020
Autors add.:Martínez, Mariano (Ed.)
Autors add.:Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Hospitalet
Localització: B. Can Sumarro (l'Hospitalet de Llobregat); B. Josep Janés (l'Hospitalet de Llobregat); Biblioteca Central Tecla Sala (l'Hospitalet de Llobregat); Sala de Lectura Sant Jordi (Sant Climent de Llobregat); B. Miquel Martí i Pol (Sant Joan Despí); B. Mercè Rodoreda (Sant Joan Despí)


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 177
select
print

Bookmark and Share
Figueres Arquitectures i gastronomia [Material cartogràfic] / R. Artal
Artal, R.


Figueres : Editora empordanesa, DL 1982
1 plàn. : col. ; 42 * 63 cm
Escala [1:20 000]. Imprès a les dues cares del full. Inclou fotografies i adreces d'edificis i els situa al plànol. També inclou un article sobre la gastronomia empordanesa i diverses receptes de cuina de la zona.



Matèries: Mapes i plànols ; Guies turístiques ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Figueres
Cronologia:1982
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 177
select
print

Bookmark and Share
Taula rodona "Una mirada al futur de la cuina a Girona" [Fitxer informàtic] / [Iolanda Bustos, Xavier Aguado, Kevin Meisse, David Aupí, Pau Blanca, Salvador García Arbós]

Congrés Català de la Cuina (2018 )


[Girona] : Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia, 2018
1 recurs electrònic

Taula rodona de debat sobre el futur de la cuina a Girona, i en la què han intervingut els xefs Iolanda Bustos (restaurant Calèndula, a Regencós), Xavier Aguado (restaurant Biombo, a Girona) i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, a Navata), el recent graduat en direcció de cuina, David Alpí i l'estudiant de cuina, Pau Blanca. El debat ha estat moderat pel periodista gastronòmic, Salvador Garcia Arbós.



Matèries: Congressos ; Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Restaurants
Àmbit:Girona, província
Cronologia:2018
Autors add.:Bustos Cabezuelo, Iolanda ; Aguado, Xavier ; Meisse, Kevin ; Aupí, David ; Blanca, Pau ; Garcia-Arbós, Salvador
Autors add.:Universitat de Girona. Campus Alimentació i Gastronomia
Localització:


Enllaç permanent a aquest registre



7 / 177
select
print

Bookmark and Share
Barques i fogons : del Ter a Portbou / Joan Ferrerós, Josep Valls ; pròleg: Antoni Puigverd ; fotografies: Miquel Ruiz
Ferrerós, Joan


Tarragona : El Mèdol, 1991
109 p. : il. ; 24 cm (L'Agulla, 6) 
ISBN 8486542286



Matèries: Costums alimentaris ; Pesca ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:[1991]
Autors add.:Valls, Josep ; Puigverd, Antoni (Pr.) ; Ruiz, Miquel (Il·l.)
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Abadia de Montserrat; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Ramon Llull; Fundació Bosch i Cardellach; B. Comarcal (Blanes); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Fages de Climent (Figueres); B. Carles Rahola (Girona); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona; B. Pere Blasi (Torroella de Montgrí)


Enllaç permanent a aquest registre



8 / 177
select
print

Bookmark and Share
Guia gastronòmica de l'Alt Empordà : 2003



[Figueres] : Associació Ateneu Cultural de Biure, [2002]
64 p. : il. col. ; 10 * 15 cm



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Alt Empordà
Cronologia:2003
Autors add.:Associació Ateneu Cultural de Biure
Localització: B. Fages de Climent (Figueres)


Enllaç permanent a aquest registre



9 / 177
select
print

Bookmark and Share
La Cuina comarca a comarca : Alt Penedès, Garraf : amb receptes de: Fèlix Aranda, Jaume Girona, Juan Francisco González, Oriol Llavina, Ton Mata, Víctor M. Ruiz



[S.l.] : Ciro, DL 2005
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 8) 
ISBN 8460966852



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners
Àmbit:Alt Penedès ; Garraf
Cronologia:[2005]
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya; B. d'Artès; B. Municipal (Collbató); B. Can Pedrals (Granollers); B. de Llinars del Vallès; B. Enric Miralles (Palafolls); B. del Sud (Sabadell); B. Josep Roig i Raventós (Sitges); B. Santiago Rusiñol (Sitges); B. L'Escorxador (Sant Celoni); Biblioteca Ramon Bosch de Noya (Sant Sadurní d'Anoia); B. Fondo (Santa Coloma de Gramenet); B. J. Ruiz Calonja (Sta. Eulàlia de Ronçana); B. Torras i Bages (Vilafranca del Penedès)


Enllaç permanent a aquest registre



10 / 177
select
print

Bookmark and Share
Garraf gourmet



No. 1 (enero 2002)-
Sant Pere de Ribes : MFC Ed., 2002-
Il. ; 30 cm. Mensual.



Matèries: Premsa comarcal ; Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Garraf
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



11 / 177
select
print

Bookmark and Share
Best Sitges : menjar i comprar a Sitges = manger et acheter à Sitges = shop & eat



Núm. 1 (oct. 2007/març 2008)-
Sitges : Turisme Sitges, [2007]-
Il. ; 12* 18 cm. Semestral.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Guies comercials ; Revistes
Àmbit:Sitges
Localització: B. Santiago Rusiñol (Sitges)


Enllaç permanent a aquest registre



12 / 177
select
print

Bookmark and Share
Menjar a Sitges



Núm. 1 (estiu 2001)-
Sitges : Club de Tast de Sitges, 2001-
Il. ; 30 cm. Semestral.
Text trilingüe català-castellà-anglès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Revistes
Àmbit:Sitges
Autors add.:Club de Tast de Sitges
Localització: Biblioteca de Catalunya; Museus de Sitges


Enllaç permanent a aquest registre



13 / 177
select
print

Bookmark and Share
De la terra al rebost : un passeig gastronòmic per la provincia de Barcelona / Tana Collados (Dir.) ; Txema Salvans (Il·l.) ; Judith Càlix, Cristina Serret



Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis, 2003
365 p. : pral. il. col. ; 31 cm
Textos en català, castellà i anglès.
ISBN 8477949646

Conté:
- 216946   Sípia : l'estrella de Vilanova i la Geltrú.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:2003
Autors add.:Salvans, Txema (Il·l.) ; Càlix, Judith ; Serret, Cristina ; Collados, Tana (Dir.)
Autors add.:Diputació de Barcelona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Ramon Llull; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; B. Centre de Lectura de Reus; B. Joan Oliva (Vilanova i la Geltrú)


Enllaç permanent a aquest registre



14 / 177
select
print

Bookmark and Share
La Cocina de Elsa : 100 recetas sencillas / Elsa Anselmi
Anselmi de Cappelletti, Elsa


Vilanova i la Geltrú : La Cucanya, [1992 o post.]
[24] f. : il., col. ; 23 cm
Fulls intercanviables relligats en carpeta d'anelles. En estoig.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Vilanova i la Geltrú ; Itàlia
Cronologia:1992
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



15 / 177
select
print

Bookmark and Share
De la taula i del rebost : la cuina a la Conca de Barberà / Mariona Andreu Domingo
Andreu Domingo, Mariona


Tarragona : El Mèdol, 1997
92 p. ; 24 cm (Mèdol-Cuina, 8) 



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Conca de Barberà
Cronologia:[1997]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; B. Pública de Tarragona; B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Central Xavier Amorós (Reus); Biblioteca Popular de Valls; Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Pública de Vila-seca


Enllaç permanent a aquest registre



16 / 177
select
print

Bookmark and Share
Un Tomb per la cuina montblanquina / Mariona Andreu Domingo
Andreu Domingo, Mariona


Montblanc : La Sallida, 1994
124 p. : il. col. ; 21 cm



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Montblanc
Cronologia:[1994]
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



17 / 177
select
print

Bookmark and Share
Gastronomia, costums, receptes / Joan Vendrell i Anguera, Manuel Molas i Padreny
Vendrell i Anguera, Joan


En: 000689 Miscel·lània Sarralenca. Sarral : Ajuntament, 1981. p. 195-206

Inclou receptes.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Sarral
Cronologia:[0000 - 1981]
Autors add.:Molas i Padreny, Manuel
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; B. Pública de Tarragona; B. Mossèn Tomàs Capdevila (Sarral); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pere Anguera (Reus); Biblioteca Popular de Valls


Enllaç permanent a aquest registre



18 / 177
select
print

Bookmark and Share
Garrigues, Urgell : la cuina comarca a comarca / amb receptes de: Benet Gili, [et al.]



[Sant Andreu de la Barca] : Ciro, [2005]
119 p. : il. col. ; 20 cm (Guies gastronòmiques de Catalunya, 11) 
ISBN 8460966895



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Garrigues ; Urgell
Cronologia:[2005]
Autors add.:Gili, Benet
Localització: Biblioteca Municipal d'Altafulla; B. Margarida de Montferrat (Balaguer); Bibliobús Garrigues-Segrià; B. Comarcal (Blanes); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Municipal de la Bisbal del Penedès; B. Municipal (Cambrils); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal Bibliocreixell (Creixell); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Pública de Lleida; B. Municipal de Lloret de Mar; B. Municipal Mestra Maria Rafecas (Llorenç del Penedès); B. Popular (Palafrugell); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Municipal (Roda de Berà); B. Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. dels Muntells Josep Sancho Subirats (Sant Jaume d'Enveja)


Enllaç permanent a aquest registre



19 / 177
select
print

Bookmark and Share
La Cuina tradicional tossenca : restaurants adherits = La Cocina tradicionaL tossense : restaurantes adheridos = Tossa's traditional cuisine : adhered restaurants = La Cuisine traditionelle de Tossa : resturants adhérés



Tossa de Mar : Oficina Municipal de Turisme, 200?
[24] p. : il. col. ; 14 * 14 cm
Text en català, castellà, anglès i francès.



Matèries: Guies gastronòmiques ; Restaurants ; Costums alimentaris
Àmbit:Tossa de Mar
Cronologia:[200?]
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar. Oficina Municipal de Turisme
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



20 / 177
select
print

Bookmark and Share
Guia turística i gastronòmica del Pla de la Selva / coordina: Francesc Anoro Zuferri ; fotografies: Josep M. Font ; cartografia: Salvador Oliva



Tossa de Mar : Ajuntament de Tossa de Mar : Arxiu Municipal, 2005
72 p. : il. ; 21 cm



Matèries: Guies turístiques ; Guies gastronòmiques ; Restaurants
Àmbit:Selva ; Tossa de Mar
Cronologia:[2005]
Autors add.:Anoro i Zuferri, Francesc ; Font, Josep M. (Il·l.) ; Oliva, Salvador (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tossa de Mar ; Arxiu Municipal de Tossa de Mar


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 9
go to page                      

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3